Twin - Docklands Yaz Okulu

Lokasyon ikonu Londra - İngiltere
Twin - Docklands Yaz Okulu görseli
Twin - Docklands Yaz Okulu
Lokasyon İkonu Londra - İngiltere
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
Twin - Docklands Yaz Okulu genel resmi
Twin - Docklands Yaz Okulu Hakkında

Twin Docklands Yaz Okulu, East London Üniversitesi Docklands kampüsünde yer almaktadır. Okul merkezi North Greenwich metro istasyonunun hemen yanındadır ve bu bölgeye hizmet veren çok sayıda Londra otobüsü de vardır. Bölgede bulunan limanlar bir zamanlar dünyanın en büyük limanı olan Londra Limanı'nın bir parçasıyken günümüzde bölge iş ve konut kullanımı amacıyla yeniden inşa edilmiştir. Öğrenciler, mağazalara, restoranlara, marketlere ve büyük parklara kolay erişim sağlayabilecekleri mükemmel bir lokasyonda eğitim almaktadır. Öğrenciler dinlenmek ve arkadaşlarla sosyalleşmek için üniversitenin tesislerine erişebilirler.

 

Twin Docklands Yaz Okulu harika bir öğrenme ortamı, modern tesisler ve aydınlık, ferah sınıflar sunmaktadır. Okul konumu itibariyle, Thames Nehri'nin hemen yakınında, Londra Köprüsü'nden 35 dakika mesafe uzaklıkta, Emirates Royal Dock ve Emirates Air Line'a sadece 13 dakika (Londra'nın Thames Nehri üzerindeki tek teleferiği) uzaklıktadır. Londra'yı Keşfet programı, okulun ilgi çekici eğitim programıdır. Bu yaz programını seçen öğrenciler, ''Discover London'' yürüyüş turları sırasında Londra'nın manzaralarını, yürüyüş parkurlarını deneyimleme şansına sahip olacaklardır.

 

Programı Londra'yı Keşfet programı Bronz, Silver, Gold ve Platinum paketler halinde alınabilir. Her program için 2 haftada 7 tam gün gezi sunulur ancak gezilen şehirler farklılık göstermektedir. Dersler ve geziler farklı günlerde gerçekleşmektedir. Bu zigzag programda örneğin bir gün sadece derslere katılan öğrenciler; ertesi gün tamamen tam gün gezilere katılırlar. Docklands Yaz Okulu, başkentin tarihini, müzelerini, parklarını ve simgesel yapılarını görmenize imkan tanır. Ayrıca Tate Modern ve British Museum gibi ülkenin en popüler ve tanınabilir cazibe merkezlerinden bazılarına geziler içerir. Twin Docklands yaz okulu öğrencilere tek kişilik yurt odasında konaklama imkanı sağlar. Her öğrenci, tek kişilik özel banyolu odalarda konforlu konaklamanın keyfini çıkarmaktadır. Öğrenciler, bu dolu eğitim programı ile Londra'nın sunduğu en iyi manzaraları görüp, müzelerine, sanat galerilerine, alışveriş merkezlerine yapılan ziyaretleri ve birçok unutulmaz anıyı evlerine götürme şansına sahip olacaklardır.

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Üniversite Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
11-17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
03 Temmuz- 16 Temmuz, 16 Temmuz - 29 Temmuz, 29 Temmuz - 11 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
300
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra Merkez 30 dk.
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Stansted Havalimanı
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Yurt (Tek Kişilik Özel Banyolu Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat
Geziler
2 haftada 7 tam gün gezi bulunmaktadır.

Tam Günlük Geziler

Bronz için: Londra içi geziler. Silver için: Londra, Cambridge, Brighton. Gold için: Londra, Cambridge, Brighton, Londra River Cruise, London Eye, Brighton Pavillion. Platinium için: Londra, Cambridge, Brighton, Londra River Cruise, London Eye, Brighton Pavillion, Madame Tussauds, Tower of London, Futbol Stadyumu.

Yarım Günlük Geziler

Sunulmamaktadır.
Aktiviteler
Film geceleri, Sosyal Oyunlar, Yetenek Şovu, Sanatsal ve El Beceri Aktiviteler, Disco, Scavenger Hunt, Karaoke.

2024 Twin - Docklands Yaz Okulu Fiyat Listesi

Program/Süre 2 Hafta
Londra'yı Keşfet (Bronz) £2.373
Londra'yı Keşfet (Silver) £2.615
Londra'yı Keşfet (Gold) £2.853
Londra'yı Keşfet (Platinium) £3.051

* Program fiyatlarına kayıt, kurs, tam pansiyon konaklama, aktivite ve geziler, havaalanı transfer hizmetleri dahildir.

* Transfer ücretine Londra'daki tüm havalimanları için uçuşlar dahildir. Tüm transfer ücretlerine varışta karşılama hizmeti dahildir. Ayrıca öğrencilere çıkışta check-in işlemleri sırasında eşlik edilmektedir. Havaalanında karşılama için bir saatten fazla gecikmeler ek ücrete tabi olacaktır. (20:00 - 06:00 arası gelişler ve 22:00 - 06:30 arası gidişler için, kişi başı 25£.)

* Havayolu şirketinden Refakatsiz Çocuk Hizmeti rezervasyonu yaptıran kişilerin 150 £ ek ücret ödemesi gerekecektir.

* 1, 3 ve 4 haftalık programlar istek üzerine sunulmaktadır. 2 haftadan uzun eğitim planlamalarınız için danışmanınızla iletişime geçebilirsiniz.