TASIS - İngiltere Yaz Okulu

Lokasyon ikonu Coldharbour - İngiltere
TASIS - İngiltere Yaz Okulu görseli
TASIS - İngiltere Yaz Okulu
Lokasyon İkonu Coldharbour - İngiltere
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
TASIS - İngiltere Yaz Okulu genel resmi
TASIS - İngiltere Yaz Okulu Hakkında

1956 yılında İsviçre'de kurulan TASIS, "The American School in Switzerland" adıyla bilinir ve eğitim faaliyetlerine 1976 yılında Surrey'in sakin Thorpe köyünde devam etmiştir. Büyük ve güvenli kampüsü, modernize edilmiş iç mekanlara sahip hem eski hem de yeni binaların etkileyici bir birleşimini sunuyor. En önemlisi, TASIS İngiltere, uluslararası havaalanlarına, Londra'ya ve tüm kültürel etkinliklere, macera parklarına ve spor sahalarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor.

 

TASIS İngiltere Yaz Programı, 35'ten fazla ülkeden gençlerin katıldığı, canlı ve çeşitli bir uluslararası öğrenci topluluğuna ev sahipliği yapmaktadır. Bu program, her öğrencinin öğrenme, eğlenme ve büyüme deneyimleri yaşayacağı, samimi ve topluluk odaklı bir atmosferi hedeflemek üzere özenle planlanmıştır. 

 

TASIS İngiltere Üniversiteye Hazırlık Yaz Okulu, öğrencilere her üç haftalık dönem için zengin bir ders yelpazesi sunar. İsteyen öğrenciler iki farklı programı kombine ederek 6 hafta da katılabilirler. Dersler, haftanın beş günü boyunca gerçekleşmektedir. Program kapsamında, öğrenciler üç hafta için bir ana ders (haftada 12.5 saat) ve bir seçmeli ders seçerek (haftada 4 saat 10 dk) programlarını oluştururlar. Ana ders ve seçmeli derslerle ilgili her hafta öğrenciler 5-6 saat ödev yaparlar. 


Klasik Yaz Okulu'nda British Council onaylı İngilizce dil sınıfları da altı farklı seviyede öğrencilere sunulmaktadır. Bu dil sınıfları, öğrencilerin dil becerilerini geliştirme ve günlük iletişimlerinde İngilizce'yi etkin bir şekilde kullanma fırsatı sunar. Program, öğrencilere sadece akademik alanda değil, liderlik becerileri ve dil gelişimi açısından da geniş bir yelpazede fırsatlar sunar. Öğrenciler, ilgi ve yeteneklerine uygun dersleri seçerek hem alanlarında uzmanlaşabilirler hem de yeni ilgi alanları keşfedebilirler. Ayrıca, sınıf içi öğrenme deneyiminin yanı sıra saha gezileri ve uygulamalı aktivitelerle dersler daha anlamlı ve keyifli hale getirilir. Bu şekilde, öğrencilerin öğrendikleri bilgileri uygulamaları ve deneyimlemeleri teşvik edilir, böylece daha derinlemesine ve etkili bir öğrenme süreci yaşanır. Öğrenciler, haftada 12.5 saat olarak sunulan Genel İngilizce'ye ek olarak haftada 4 saat 10 dakika seçmeli ders seçerler. 


Üniversiteye Hazırlık Yaz Okulunda, Öğrenciler 3 haftalık programda aşağıdaki ana derslerden birini seçerler. Öğrenciler 6 haftalık programda aşağıdaki programlardan ikisini seçerler:Genel İngilizce (11-17 yaş), Mühendislik ve Ürün Tasarımı (14-17 yaş), Çizgi Film ve Animasyon (11-13 yaş), Uluslararası İlişkiler & Hukuk (14-17 yaş), Mimarlık & 3 Boyutlu Tasarım (13-17 yaş), IELTS (15-17 yaş / 2. dönem), Liderlik Akademisi (13-17 yaş), Kolej Hazırlık (15-17 yaş), Girişimci İşbirliği (13-17 yaş), Bilim Araştırmaları (13-17 yaş), Topluluk Önünde Konuşma ve Münazara (13-17 yaş), Performans Sanatları (13-17 yaş), STEM (11-13 yaş), STEM (13-17 yaş), Yazı Geliştirme (14-17 yaş), TV Prodüksiyonu (13-17 yaş), Moda ve Tekstil (13-17 yaş), Bir Objektiften Londra/Fotoğrafçılık (13-17 yaş), Ortaokul Becerileri (11-13 yaş). 

 

6 Haftalık Akademik Programında (14-17 yaş), öğrenciler sadece Geometri programına katılmaktadırlar. 


Öğrenciler 3 haftalık programda aşağıdaki derslerden birini seçmeli olarak seçerler. Öğrenciler 6 haftalık programda aşağıdaki derslerden ikisini seçerler: Robotiğe Giriş, Yaratıcı Sanat: Yetişen Sanatçılar İçin Bir Macera, Fenomen: Bloglara ve Vloglara Giriş, Hadi Dans Edelim!, Müzik Prodüksiyonu, Işıklar, Kamera, Kayıt: Film Prodüksiyonu, Grafik Tasarım: İçimizdeki İllustrator. 


Gün içerisinde her gün öğleden sonra sportif ve sanatsal aktiviteler düzenlenir. Cuma akşamları düzenlenen yarım gün geziler ve haftasonları düzenlenen tam geziler öğrencilerin tercihlerine bağlıdır. Öğrenciler katılmak istedikleri gezileri belirterek gruba dahil olurlar. Konaklama kampüs için olup 2 ile 6 kişilik odalarda sunulur ve paylaşımlı banyo ayrı olarak koridordadır. Kardeşler veya arkadaşlar istek üzerine aynı odaya yerleştirilmezler, TASIS öğrencileri diğer milletlerden öğrencilerle kaynaşmaya teşvik eder.

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Özel Lise Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
11-17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
24 Haziran - 13 Temmuz 15 Temmuz - 3 Ağustos 24 Haziran - 3 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
3 - 6 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
14
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
320
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra'ya 30 dk
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Heathrow, Gatwick
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Yurt (Standart Paylaşımlı Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
12.5 Saat Genel İngilizce +4.10 Saat Seçmeli Ders
Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Özel Lise Kampüsü
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
11-17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
24 Haziran - 13 Temmuz 15 Temmuz - 3 Ağustos 24 Haziran - 3 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
3 - 6 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
14
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
320
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Londra'ya 30 dk
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Heathrow, Gatwick
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Yurt (Standart Paylaşımlı Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
12.5 Saat Ana Ders+4.10 Saat Seçmeli Ders
Geziler
Haftada 2 tam gün, 1 yarım gün gezi düzenlenmektedir.

Tam Günlük Geziler

British Museum, Buckingham Sarayı, Cambridge, Chelsea Stadyum Turu, Chessington Maceralar Dünyası, Covent Garden, Guildford Spectrum Eğlence Merkezi, London Eye, Madame Tussauds Balmumu Müzesi, Oxford, Paintball, Stonehenge & Salisbury, Thorpe Park, Tower of London, Warner Studios: Harry Potter Tour, Wimbledon, Windsor.

Yarım Günlük Geziler

Alışveriş gezileri: Bicester Outlet, Gunwharf Quay, Oxford Street, Westfield Mall-West London. / Tiyatro gezileri: Mamma Mia, Phantom of the Opera, Wicked, Lion King.
Aktiviteler
Aerobik, Okçuluk, Badminton, Fitnes, Futbol, Binicilik*, Voleybol, Yoga, Kickboks, Tenis, Film Gecesi, Bayrak Yarışı, Performans Sanatları Yetenek Gösterileri, Çizgi Roman Yazma Yarışı, Disko, Bowling, Turnuvalar, Mezuniyet Töreni.

2024 TASIS - İngiltere Yaz Okulu Fiyat Listesi

Program/Süre 3 hafta 6 hafta
Üniversiteye Hazırlık £5.300 £9.800
Klasik Yaz Okulu £5.300 £9.800

* Program ücretlerine kayıt, kurs ücreti, konaklama, tam pansiyon yemek, aktivite ve geziler, sağlık sigortası ve havaalanı transfer ücretleri dahildir. 
* Transferler, Londra Heathrow ve Gatwick havaalanlarından belirlenen günlerde saat 08:00-17:00 arasında gerçekleştirilir. Bunun dışındaki havaalanları, gün ve saatlerde ek ücret talep edilir.
* Bir Objektiften Londra (Fotoğrafçılık) ve Moda ve Tekstil Tasarımı programını tercih eden öğrenciler ihtiyaç duyulan malzemeleri kendileri getirmektedir.
* Okçuluk haftalık £200 ve Binicilik ise £290 ek ücrete tabiidir.