Alpadia - Montreux Yaz Okulu

Lokasyon ikonu Montreux - İsviçre
Alpadia - Montreux Yaz Okulu görseli
Alpadia - Montreux Yaz Okulu
Lokasyon İkonu Montreux - İsviçre
Resmi websitesini incelemek için tıklayınız
Alpadia - Montreux Yaz Okulu genel resmi
Alpadia - Montreux Yaz Okulu Hakkında

Alpadia Montreux Yaz Okulu, Cenevre Gölü'nün kıyısında, Fransızca konuşulan bölgede yer almaktadır. Montreux, kendisine Akdeniz hissi veren ılıman ve hoş bir mikro iklime sahiptir ve bu iklim ona "İsviçre Rivierası'nın İncisi" takma adını kazandırmıştır. Cenevre Gölü ve dağlar arasında yer alan bölge, uzun yıllardır bu turistik beldenin itibarına katkıda bulunan Montrö Caz Festivali de dahil olmak üzere uluslararası ölçekte etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. 

 

Standart ve Yoğun Program olmak üzere iki opsiyon sunan Alpadia Montreux Yaz Okulu, oldukça kapsamlı ve öğrenci odaklı olan bir müfredat takip etmektedir ve bu sayede öğrenci etkili bir şekilde Fransızca öğrenimini arkadaşlarıyla, hocalarının rehberliğinde tamamlar. Öğrenci isteğe bağlı olarak haftalık 5 özel ders daha arzu edebilir, bu şekilde dili bire bir ders alarak daha kolay pekiştirebilir. 

 

13-17 yaş arasındaki öğrencilerin keyifle Fransızca öğrenmesi için elverişli bir lokasyondur. Bunun yanı sıra, öğrenciler Macera, Su Sporları ve Özel Gezi derslerini programlarına ekleyerek programlarını özelleştirebilirler. Bu şekilde bir program yarattıklarında sabah 08.30-12.30 arasında İngilizce derslerine devam ederken, öğleden sonra 14.00-18.00 arasında Macera (Laser Tag, Eğlence Parkı gibi), Su Sporları (Su Kayağı gibi), Özel Gezi (Göl çevresinde gezi gibi) etkinliklerine katılırlar.

 

Alpadia Montreux programı boyunca öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak şekilde Fransızca konuşan bir ailenin yanında konaklama sağlanır. Böylece yerel yaşamı deneyimlemelerine olanak tanıyan ev hayatında, tek kişilik veya paylaşımlı odalarda konaklarlar. Sabah onlarla kahvaltı ettikten sonra toplu taşıma araçlarıyla ya da yürüyerek okula giderler.

Eğitim ikonu
Eğitim Verilen Mekan
Kurs Merkezi
Yaş ikonu
Yaş Aralığı
13-17
Tarih ikonu
Program Tarihleri
30 Haziran - 3 Ağustos 2024
Tarih ikonu
Program Süresi
2-7 Hafta
Sınıf ikonu
Sınıf Mevcudu
15
Mezuniyet ikonu
Okul Öğrenci Kapasitesi
30
Tarih aralığı ikonu
Mesafeler
Şehir Merkezi
Havaalanı ikonu
En Yakın Havaalanı
Geneva GVA
Konaklama ikonu
Konaklama Seçenekleri
Aile Yanı (Standart Paylaşımlı Oda), Aile Yanı (Standart Tek Kişilik Oda)
Kurs ikonu
Haftalık Ders Saati
15 Saat Standart - 18.45 Saat Yoğun
Geziler
Her hafta 1 tam ve 2 yarım gün gezi düzenlenmektedir.

Tam Günlük Geziler

Cenevre, Çikolata Fabrikası Caillers, Gruyères Kasabası, Su Parkı, Alp Hayvanat Bahçesi ve Yüzme Havuzu.

Yarım Günlük Geziler

Aquapark, Chillon Kalesi, Lausanne Festivali, Yemek Müzesi
Aktiviteler
Futbol, Yüzme, Mini Golf, Masa Tenisi, Buz Pateni, Basketbol, Bouldering, Sokak Hokeyi, Hentbol, Beyzbol, Yakartop, Disko Geceleri, Karaoke, Dedektiflik Geceleri, Film Geceleri, Dağda Barbekü Geceleri, Pizza&Fajitas Geceleri

2024 Alpadia - Montreux Yaz Okulu Fiyat Listesi

Program/Süre 2 Hafta 3 Hafta 4 Hafta Ekstra haftalar
Standart Program CHF3.345,00 CHF4.755,00 CHF6.165,00 CHF1.410,00
Yoğun Program CHF3.545,00 CHF5.055,00 CHF6.565,00 CHF1.510,00

 Program fiyatlarına kayıt, kurs, konaklama, akitivite ve geziler, havaalanı transfer hizmetleri dahildir.
* Havalimanı gidiş ve dönüş transferleri program ücretine dahil olup Geneva GVA Havalimanı'ndan 08.00-19.00 saatleri arasında toplu karşılama fiyatı üzerinden hesaplanmıştır. Bireysel karşılama talebinde fiyat farkı oluşacaktır."                                
* Bu merkezde öğrenciler haftalık CHF185 ek ücret ödeyerek özel gezi etkinliklerini programlarına ekleyebilir, CHF225 ek ücret ödeyerek su sporları dersleri alabilir ve CHF225 ek ücret ödeyerek macera içerikli derslere de katılabiirler.                                
* Havayolu şirketleriyle refakatsiz küçükler hizmeti kullanan bütün öğrenciler gidiş ve dönüşte €40 ekstra transfer ücreti ödeyecektir.                                
* Programa katılacak öğrencilerin mutlaka İsviçre'de geçerli bir sağlık sigortasına sahip olması gerekmektedir. Alpadia haftalık  CHF15 bedelinde sağlık sigortası hizmeti de sunmaktadır.                                
* Bu merkezde ek ücret ödeyerek haftalık +5 ders birebir Fransızca veya İngilizce dersi eğitimi de alınabilmektedir ve ücreti haftalık CHF310'dur.